Bedrijven/PMO

Moet een kleine werkgever ook een PMO aanbieden?

In de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet), artikel 18, staat beschreven dat werkgevers werknemers “periodiek in de gelegenheid moeten stellen een onderzoek te ondergaan, dat erop is gericht de risico’s die de arbeid voor de gezondheid van de werknemers met zich brengt zoveel mogelijk te voorkomen of te beperken”. Een werkgever met weinig personeel dus ook.

Het aanbieden van een PMO is een investering, maar heeft ook zeker voordelen voor u als werkgever. U als werkgever is wettelijk verplicht om regelmatig haar medewerkers een Preventief Medisch Onderzoek aan te bieden.

U kunt bij ons terecht voor het uitvoeren van een PMO (Preventief Medisch Onderzoek), vroeger ook wel eens PAGO genoemd. Wij voeren een PMO bij u uit op het bedrijf.

Hoe gaat dat?

  • Er vindt een intake gesprek plaats m.b.t. leefstijl, eventuele klachten, voedingspatroon, werkgerelateerde vragen etc.,
  • Dan vindt er een bodyscan plaats. We gaan het lichaam in een paar minuten op 250 punten scannen met zeer moderne geavanceerde apparatuur. (Hierbij wordt gemeten of er tekorten zijn aan mineralen en vitamines. Tevens worden de organen bekeken en of er stresssymptomen zijn.
  • Er worden tientallen rapporten gegenereerd, waarna de gezondheidscoach in grote lijnen de rapporten direct met je doorneemt. Dit alles duurt 45 minuten. Binnen 5 werkdagen ontvang de medewerker een persoonlijk verslag met een goede van de scan en praktische gezondheidstips op maat over allerlei aspecten van je lichaam zodat je je gezondheid sterk kunt verbeteren.
  • Tevens krijgt iedere medewerker kosteloos toegang tot alle 140 online gezondheidstrainingen van Stichting Gezondheid Nederland.
    Voor een overzicht zie: Overzicht 140 Gezondheidstrainingen

Maatwerk

Geef ons uw wensen door. Maatwerk is mogelijk.  Zo bieden we kosteloos een online oog- en oortest, maar kan deze ook tegen meerprijs op locatie gebeuren.

Nazorg

Na de PMO krijgt u advies van ons. Dit advies bevat tips om ziekte uitval te voorkomen.

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie

PMO / PAGO

Bodyscan