Informatie

 

Ik ben Alfred van Doorn, in 1963 geboren en woonachtig in Rotterdam.

Mijn beroepsopleidingen: “Medische Basiskennis”, “Complementair “Therapeut” & “Diagnostiek”, heb ik gevolgd bij VITA-opleidingen in Zeewolde. Hierdoor heb ik een officieel erkend diploma van de Stichting Hoger Onderwijs (SHO) en ben ik opgenomen in het Abitturiënten- Register van Nederland. (CPION).

Ik ben aangesloten bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) en de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Indien u bij uw verzekering een aanvullende verzekering heeft voor Alternatieve Geneeswijze dan kunt u mijn facturen bij uw verzekering indienen.

Complementaire geneeskunde houdt zich bezig met het in balans brengen en houden van lichaam en geest. Klachten en aandoeningen zijn een signaal vanuit het lichaam dat deze balans verstoord is. De behandelingen zijn een ondersteuning en stimuleren het zelfherstellend vermogen vanuit het lichaam. Het kan op zichzelf staan, maar ook een aanvulling zijn op de reguliere gezondheidszorg.

Bij de eerste behandeling wordt een intakegesprek gehouden, hierdoor zal de behandeling 90 minuten duren. Elke nabehandeling duurt ongeveer een uur. Bel 06-158 626 30 of mail om een afspraak te maken.

 

Openingstijden

Op afspraak is de praktijk geopend op;
Maandag t/m vrijdag: 18.00 – 22.00 uur
Zaterdag:                   10.00 – 17.00 uur

Kosten

Intake gesprek        € 65,– (90 minuten incl. behandeling)
Nabehandeling       € 45,– (60 minuten)
Losse behandeling € 45,– (60 minuten)

 

 

Certificeringen