Vitaliteit

Bent u vermoeid, gestrest, slaapt u minder goed, te druk in het dagelijks leven, doe dan de Vitaliteitsscan.
Ook als u zich gezond en energiek voelt, maar toch nieuwsgierig bent welke vitamine, sporenelementen of hoe fit uw organen zijn, kunt u de Vitaliteitsscan doen.

Wat houdt een Vitaliteitsscan in?

Ieder lichaam heeft te lijden aan stress, toxines (fijnstof, pesticide,..) of minder gezond eten en drinken. Dit lijdt meestal niet direct tot ernstige klachten, want het lichaam heeft namelijk een goed zelf helend vermogen. Maar als we hier niets aan doen dan komen er klachten. Vaak eerst kleinere klachten zoals vermoeidheid, verkouden, prikkelbaar of minder goed slapen. Negeren we deze signalen van ons lichaam dan staat de deur open voor ernstige ziektes, dus is het belangrijk om dit voor te blijven. Het is daarom belangrijk te weten, wat de status is van jouw lichaam!

Welke gevaren loop je wanneer je op deze manier doorleeft en wat kun jij heel concreet doen om de risico’s op ziektes te verkleinen?

Hoe werkt deze scan?

Vooraf nemen we een vragenlijst door m.b.t. je leefstijl, eventuele klachten, voedingspatroon etc., waarop we daarna je lichaam in een paar minuten op 250 punten gaan scannen met zeer moderne geavanceerde apparatuur. Hiervoor hoeven wij zelfs geen gebruik te maken van een bloed- en/of urinetest.

Wil jij weten:

• Hoe gezond je bent?

• Welke vitamines je te kort komt?

• Welke mineralen je te kort komt?

• Welke organen niet optimaal functioneren?

• Waar je eventueel allergisch voor bent?

• Welke toxinen er in je lichaam bevinden?

Laat je dan op een zeer moderne manier scannen met een apparaat dat in veel buitenlandse ziekenhuizen gebruikt wordt. Je houdt gedurende een kleine 2 minuten een staafje vast in je hand. Door kleine pulsen, die je niet voelt, wordt informatie uit je lichaam gehaald. Dit heet biometrie.

Er worden tientallen rapporten gegenereerd, waarna de gezondheidscoach in grote lijnen de rapporten direct met je doorneemt. Binnen 5 dagen ontvang je een goede samenvatting van de scan en gezondheidstips op maat over allerlei aspecten van je lichaam zodat je je gezondheid sterk kunt verbeteren.

Jouw vitaliteit is van belang voor je werkgever

Je werkgever is zeer gebaat bij gezonde medewerkers dus als je zelf het initiatief neemt om je eigen gezondheid onder de loop te nemen en dit ook te willen verbeteren, waarom zal jou werkgever deze Vitaliteitsscan dan niet geheel of gedeeltelijk te betalen. Het is zelfs zo dat je werkgever wettelijk verplicht (Arbowet artikel 18) is, om jou een Preventie Medisch Onderzoek aan te bieden.

Informeer bij je werkgever, of laat je werkgever even contact met mij opnemen. Wellicht vindt hij het zo een goed idee dat hij meerdere collega’s van jou een aanbod doet. Mocht dit het geval zijn, dan geldt de actie 5 personen een Vitaliteitsscan, waarvan de 5e persoon gratis is.

Wil jij weten hoe vitaal jij bent?

Maak dan eenvoudig een afspraak.