Reviews

Reviews

Wil jij je ervaring ook met mij delen? Klik hier om een review achter te laten.

Top zorg en behandeling

01/06/2023

Na maanden lang last te hebben van me longen en de doctoren wisten niet wat er aan de hand was of hoe het moest behandeld worden, ben ik terecht gekomen bij Alfred. Na de eerste sessie kon ik al beter ademhalen en na elk bezoek ging het stukje bij stukje beter.

Zeker een aanrader om een keer uit te proberen!

Berry van Ameijde

Had ik het maar eerder gedaan

04/05/2023

Na lange periode van schouder- en nekklachten en mij zelf geholpen met massage materiaal, masseur en fysio werd ik attent gemaakt op Alfred de Guasha Therapeut.

Na 2 behandelingen voelde ik mij al veel losser in mijn gehele rug, schouder en nek.

Had ik dit maar eerder gehoord, ben er zeer tevreden mee en ga graag verder met deze behandeling

Hans

Meer als 20 jaar vaste schouderspieren en nek

25/03/2023

Loopt al vele jaren met vaste spierschouders en nek klachten, ook aan l.zijde een klassieke migraine (zo noemt dokters dit) en krijgt hier vaak messteken van. Nu 3x behandeld en geen messteken meer in mijn hoofd en spieren gaan al soepeler worden. Vele fysio gehad in het verleden en bij hun lukte dit niet. Ga me steeds fijner en prettiger voelen daar me schouders, nek en hoofd eindelijk ontspanning en een goede doorbloeding krijgen. Ben er nog niet maar deze therapie is echt aan te raden !!!!!

Deborah

Ik zeg doen.

24/03/2023

Ik heb al n aantal jaar last van mijn schouder/arm, na vele fysio behandelingen zonder echt resultaat ben ik bij Alfred terecht gekomen. Eerst was ik nog wat sceptisch maar ik was toch wel nieuwsgierig of het echt zou helpen.

Ik heb nu 5 behandelingen gehad en ik kan al veel meer dan na 25 fysio behandelingen. Er zullen nog wel wat behandelingen nodig zijn om alles soepel en pijnvrij te krijgen. maar ik ben blij dat ik bij Alfred terecht bent gekomen en met zijn behandelingen die daadwerkelijk echt helpen al zoveel meer kan. Ik raad dan ook iedereen aan om, waneer je ergens last van hebt naar Alfred te gaan

Sam

Miranda

26/12/2022

Ik liep al een hele tijd met nek, schouder en rugklachten.

Er werd goed naar mij geluisterd en veel door gevraagd.

Na de 1e behandeling voelde ik mij al een heel stuk beter. En nu een paar behandelingen verder voel ik mij echt een ander mens met meer energie.

Ik raad het iedereen aan!

Miranda

Een topper!

15/11/2022

Alfred is een kundige en vriendelijke therapeut, die de tijd neemt om te luisteren naar de klachten van zijn client en vervolgens de juiste behandeling hiervoor geeft.

Ik kan iedereen aanraden met zijn of haar klachten naar Alfred te gaan!!

Esther

Zeer goede ervaring

08/10/2022

ik heb na 2 nekoperaties heel veel rugklachten en heb al heel wat fysios etc gezien voor behandelingen niets hielp echter voor meer dan een paar dagen

Maar deze behandeling heb ik nu paar keer ondergaan in een jaar tijd en ben echt een hele tijd pijnvrij en de druk is van me spieren af waardoor ik me weer lekkerder in me vel voel en ook minder hoofdpijn heb

dit werkt enorm goed bij mij dus kortom een echte aanrader

Renate

Goed

24/09/2022

Fijne behandelingen. Heeft goed geholpen. Zeker een aanrader!

Wendy Schonekamp

Nooit Verwacht.

24/09/2022

Ik wil graag vertellen wat mijn ervaring is met Guasha.

Ik had erg veel pijn in mijn onderrug en ging met een kritisch gevoel deze behandeling in. (dacht dit werkt toch niet).Maar na de 1e behandeling had ik gelijk resultaat. De plek waar het omging werd echt warm en heb geslapen als een os. Alfred had ook andere blokkades gezien, en heb daarom een 2e behandeling gehad. Maar voor die onderrug was het niet eens nodig daar had ik geen last meer van.

Warner

Guasha, wat een ervaring!

21/09/2022

Mijn eersteguasha behandeling was geweldig!

Goed uitgelegd wat er ging gebeuren, fijne ontspannende ruimte, fijne nacontrole hoe de behandeling doorwerkt en goede tips hoe hier mee om te gaan

Leonie

Een aanrader

21/09/2022

Ik was heel sceptisch maar het heeft echt geholpen om van me hoofdpijn en rugpijn af te komen na 5 behandelingen

Anita

Fijne behandeling

21/09/2022

Tijdens mijn behandeling ben ik zeer goed geholpen. Er wordt goed geluisterd en doorgevraagd en daardoor samen tot een zo goed mogelijk plan gekomen.

Chris

Guasha behandeling

21/09/2022

Ik was niet bekend met Guasha, ik liep wel al even met rug en schouderklachten.

De behandeling wordt erg goed en fijn uitgelegd, waarna er een plan van aanpak wordt gemaakt.

De behandeling kan soms wat pijnlijk zijn, maar zeker de moeite waard.

Ik merkte de volgende dag al verandering, na nog 2 behandelingen schouder weer volledig kunnen gebruiken, rug ook veel beter minder pijn .

Fijn geholpen zeker een aanrader.

Yvonne

Professioneel

21/09/2022

Eerst een beetje sceptisch maar zeer goed resultaat. Goede uitleg en fijne behandeling. Ook duidelijk wat je kan/mag verwachten na de behandeling.

Bea